Välkommen till Mästar Bilvård

Läs mer om vår resa, mål och vision.

Vi lever upp till orden tryggt, enkelt och rent.

Vi är ett professionellt gäng med bilvård i fokus.

Vi insåg att bristen för en professionell bilvårds firma saknades i Eskilstuna, därför finns vi idag.
Med Mästar Bilvård kan du förvänta dig det allra bästa, ett gott omhändertagande av bilen,  bra service och bilvårds rekommendationer, till och med ett mysigt väntrum med gott kaffe att avnjuta medans bilen tar igen sin sanna form. Nästa gång du tänker bilvård, tänk Mästar Bilvård.

Lokal & vänterum

Vem är Mästar Bilvård?

Mästar Bilvård är din lokala bilvårds firma i Eskilstuna som besitter starka kunskaper om fordonsindustrin. Vi kan fordon, men vi vet ännu mer om hur man ska ta hand om fordonen. Vi levererar idag helhetslösningar för både privat personer & företag. Med gott intryck har vi lyckats värva stora företag som tvättar sina bilar hos oss innan försäljning sker.

Vi har på senaste tid utökat våra kunskaper från att enbart arbeta med Bilvård till att vara en helhets aktör, där vi både reparerar skador och utför  service arbeten. Vi köper och säljer även begagnade bilar som genomgår en mängd olika service och test kontroller innan vi säljer dom vidare. Vi insåg att behovet av trovärdiga aktörer inom andrahands marknaden behövs och just därför finns vi idag med våra egna bilar att köpa.  Vi välkomnar även folk att höra av sig till oss om de är intresserade av att sälja sin bil, vi är relativ hyggliga av oss i våra offerter, så tveka inte höra av dig om du går i sälj tankar.

I övirgt sitter vi i  Bilvårds lokaler med ett mysigt väntrum,  en yta att ta en kopp kaffe, , eller äta något gott medans vi vårdar din bil. 

Mål och vision

Med din bil i fokus

Vårt mål har alltid varit enkelt, Vi lever upp till orden att vårda din bil med omsorg och behandla den som om den vore vår egna, Men också att få bilen se sprillans ny när den lämnas tillbaka till dig som kund.

Vi har som vision att försöka leverera god service och bilvård till våra kunder, en ärligt och transparant dialog för att ge goda rådgivnings förslag för ett mer hållbart fordon. Vi tror inte på att försöka mer försälja, utan vi vet att om vår kundrelation förstärks, förstärks förtroendet på oss som bilvårds aktör.